Hír

Figyelem! Induló csoportok!

Végre indulhat a suli! Ne maradj le!

5 hetes intenzív tanfolyamokat indítunk Május 16-tól! A következő szinteken:
Továbbá Kutyaovi (bővebben az oviról) és Középszintű csoportokat (bővebben itt) is indítunk!
Beiratkozás Május 10-én vasárnap a helyszínen előre egyeztetett időpontban. Cím: Fót Alagi utca. Vagy emailban: elitekutyaiskola@gmail.com. Az induló csoportok időbeosztása a jelentkezők létszáma függvényében kerülnek kiírásra. Tervezett időpontok: Szombat és vasárnap délelőtti vagy délutáni időpontok, Hétköznap 18:00-tól időpontok.
!!! A Covid 19-re való tekintettel foglalkozásainkon max.5 fő vehet részt!
Fontos az előzetes bejelentkezés!
A mindenkori kormányrendeletnek megfelelően foglalkozásainkon az előírásoknak meg kell felelnünk, ezért az alábbiak kiemelten fontosok / kötelezőek:
- maszk használata
- gumikesztyű használata
- NE érj más kutyájához, csak a sajátodhoz
- tartsd be az 1.5 m távolságot!
Felmerülő kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken keress bátran:
Telefon: 06 70/882-1134
Email: elitekutyaiskola@gmail.com
Facebook: Elite Kutyaiskola
Elite kutyaiskola, hogy a rosszcsontból valódi társ legyen!
A tanfolyamokról:
Aki ismer minket, és munkásságunkat, annak nem kell bemutatnunk, hogy ezek a foglalkozások milyen fontos szerepet játszanak mind a kutya, mind a gazda életében.
Mind tudjuk, hogy a kutyatartás az ma már nem hobbi, óriási felelősségvállalás, évekre szóló társunk a kutya, ezért következetesen és felelősségteljesen kell őket nevelnünk, és tanítanunk.
Foglalkozásainkon, melyek korosztályokhoz mérten lettek kifejlesztve, a kutya és a gazda együtt tanulnak.
Kiképzési módszerünk a kapcsolaton alapszik, az ösztönkezelés és a pozitív megerősítés kombinált alkalmazásával. Továbbá egyedülálló fajtaspecifikus képzési módszerünk, ugyanis nálunk minden fajtatiszta és keverék kutyus megfelelő képzést kap. Célunk, hogy ne csak a jutalomfalatért fogadjon szót négylábú kedvencünk, itt nincs szükség koplaltatásra! Nagy hangsúlyt fektetünk a kutya-gazda közötti helyes játékra, ami egy stabil és kézben tartható kutyát eredményez.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gazdák és kutyáik minél szélesebb körű, minőségű és gazdagabb környezetben sajátíthassák el tudásukat, ezért foglalkozásaim igen keratívak eszközhasználatban is.