Your address will show here +12 34 56 78
RÓLUNK

Miért vagyunk mi mások?
Az Elite kutyaiskola nem egy átlagos kutyaiskola. Kiképzési módszerünk a kapcsolaton alapszik, az ösztönkezelés és a pozitív megerősítés kombinált alkalmazásával. Továbbá egyedülálló fajtaspecifikus képzési módszerünk, ugyanis nálunk minden fajtatiszta és keverék kutyus megfelelő képzést kaphat. Célunk hogy ne csak a jutalomfalatért fogadjon szót négylábú kedvencünk, itt nincs szükség koplaltatásra! Nagy hangsúlyt fektetünk a kutya-gazda közötti helyes játékra, ami egy stabil és kézben tartható kutyát eredményez.

Nincs korhatár a kutyusok számára, soha nem késő a problémát megoldani! Viszont javasolt már kölyökkorban elkezdeni a foglalkozásokat és az oktatást, hogy kiegyensúlyozott és szófogadó kutyát kaphassunk.
Az iskola nevének eredete
Elite teljes nevén "Etoile de l'Ame du Loup Elite" egy sikeres
világhírű beauceron
aki életünkben fontos mérföldkő. Munkában, kiállításokon és versenyeken is sokat bizonyított már.

Eredményei: IPO 1, BH, HWT, HIT, K99-Ny4, K99-E3, K99-Ő2, HCH, HJCH, Cotation 4 (Franciaország), 5xHPJ, 4xBOB, Res.Best in Group, Young Club winner...

  Ő és beauceron falkánk többi tagja: Fay, Claire, Bronco, Kiméra és Árész segítenek minket szocializációban, kitűnő kommunikációjuk és szocializáltságuk köszönhetően már több száz kutya problémáját megoldották.
A foglalkozásokat nem csak a kutyaiskola elkerített területén belül tartjuk, változatos külső helyszíneken is próbára tesszük az ebeket és gazdáikat! Óráinkon lehetőséget adunk a kutyáknak közös játékra, segítünk a szocializációban és a problémák kezelésében.

Problémás kutyák rehabilitációban nagy szakmai tapasztalattal segítünk. Célunk a kutyával együtt eltöltött időt problémamentessé és kellemessé tenni.

  Egyre népszerűbb a kutyatartók körében az egyéni foglalkozás. Kizárólagos figyelmet kapnak a gazdik és gyorsabb fejlődést tesz lehetővé. Kutyasulinkon egyedülálló fajta specifikus képzésben vehet részt. Megismerheti kutyusa képességeit és fejlesztheti. Számunkra fontos hogy minden gazdi megértse négylábú kedvencét. Itt lehetőség van otthoni környezetben megoldani a problémákat. Kiállítás felkészítésben is nagy szakértelemmel segítünk.

  Egyik népszerű foglalkozás a Falkaséta! A falkaséta lényege hogy az ebek bárhol bármikor szót fogadjanak, szabadon engedve önfeledten játszhatnak a többi kutyussal. Élethelyzetekre segítünk felkészülni és önbizalmat adunk a gazdiknak is.

  Ahogy kölyök kutyusunk megkapta a kötelező védőoltásait már érdemes Kutyaóvodába vinni. Fontos a korai szocializáció más kutyákkal és idegen helyekkel, zajokkal, élményekkel. Óvodában fejlesztjük a kutya-gazda kapcsolatot, alapozzuk az engedelmességet és a behívhatóságot. Fontos időben óvodába vinni ebünket, mert gyorsan eltelik ez a pár hónap és egy kezelhetetlen kamaszkutyát kapunk.

 Klubélet is van kutyasulinkon, azoknak akik kikapcsolódni szeretnének és közben kedvencük tudását bővíthetik.