Hír

2021 Április 24. iskolakezdés!

2021 Évi első tanfolyam

5 hetes intenzív tanfolyamokat indítunk 2021 Április 24-től! Heti két foglalkozás, szombaton és vasárnap! 
A következő szinteken:
- Alapozó I. szemeszter 10:00-tól (Bővebben itt olvashatsz a tanfolyamról)
- Alapozó II. szemeszter 11:00-tól (Bővebben itt olvashatsz a tanfolyamról)

A vírushelyzetre való tekintettel lehetőség van személyesen részt venni, de válaszható online felületen is! A tanfolyam Április 24-én 10:00tól kezdődik, egy órás elméleti és gyakorlati foglalkozás. A tanfolyam (egy szemeszter) hossza 5 hetes, 10 alkalmas és a végén vizsgával zárjuk. A tanfolyamon megtanulunk laza pórázon közlekedni, ösztönöket kezelni, alap engedelmes feladatokat tanulhatunk és életszituációt kezelünk.
Az Alapozó tanfolyam I. szemeszterén személyes részvétel díja 30 000Ft, kérhető online felület hozzáférése is amennyiben egy óráról lemarad így pótolható, ennek díja 38 000Ft.
Online felületen való részvétel most 50% kedvezménnyel 15 000Ft. Egy zárt Facebook csoporton élő felvétellel szombaton és vasárnap 10:00tól lesz megtekinthető.

A következő szint az Alapozó II. szemeszterén városi gyakorlatokkal fogunk megismerkedni, életszituáció kezelés és együttműködés fejlesztés nagy hangsúlyt kap. Ennek díja 30 000Ft amely tartalmaz egy 5m-es kiképző pórázt. Az Alapozó I. – II. szemeszter egyben 55 000Ft.

Cím: Fót Alagi utca. Vagy emailban: elitekutyaiskola@gmail.com. Túljelentkezés esetén több csoportot is indíthatunk más időpontban. 
Telefon: 06 70/882-1134
Email: elitekutyaiskola@gmail.com
Facebook: Elite Kutyaiskola
Elite kutyaiskola, hogy a rosszcsontból valódi társ legyen!

A tanfolyamokról:
Aki ismer minket, és munkásságunkat, annak nem kell bemutatnunk, hogy ezek a foglalkozások milyen fontos szerepet játszanak mind a kutya, mind a gazda életében.
Mind tudjuk, hogy a kutyatartás az ma már nem hobbi, óriási felelősségvállalás, évekre szóló társunk a kutya, ezért következetesen és felelősségteljesen kell őket nevelnünk, és tanítanunk.
Foglalkozásainkon, melyek korosztályokhoz mérten lettek kifejlesztve, a kutya és a gazda együtt tanulnak.
Kiképzési módszerünk a kapcsolaton alapszik, az ösztönkezelés és a pozitív megerősítés kombinált alkalmazásával. Továbbá egyedülálló fajtaspecifikus képzési módszerünk, ugyanis nálunk minden fajtatiszta és keverék kutyus megfelelő képzést kap. Célunk, hogy ne csak a jutalomfalatért fogadjon szót négylábú kedvencünk, itt nincs szükség koplaltatásra! Nagy hangsúlyt fektetünk a kutya-gazda közötti helyes játékra, ami egy stabil és kézben tartható kutyát eredményez.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a gazdák és kutyáik minél szélesebb körű, minőségű és gazdagabb környezetben sajátíthassák el tudásukat, ezért foglalkozásaim igen kreatívak eszközhasználatban is.
  • Text Hover